0 st: 0 Kr 0
Frakt
40 Kr
inkl. frakt Totalt
0 Kr
Till Kassan
0 varor
 

Kontaktlinser

Kontaktlinser ger dig en stor frihetskänsla och flexibilitet du antagligen inte känt tidigare. Känslan av att vara rättsynt igen efter att du kanske burit glasögon ett tag. Och dessutom friheten att inte vara begränsad av sina glasögon.

Tänk att starta dagen med att sätta på sig sina ”nya ögon” och se sig i spegeln utan glasögon. Ingen förminskning eller förstoring av ögonen som annars kan kännas lite besvärligt. Eftersom att kontaktlinserna sitter direkt mot ögat tar man faktiskt bort den annars lite jobbiga förändringen med förstoring eller förminskning av bilden. Allt känns perfekt igen!

Kontaktlinser är varken krångligt eller svårt att sköta längre. En del kanske redan provat för några år sedan och upplevde det då lite bökigt. Idag är det otroligt okomplicerat.

För att starta med kontaktlinser krävs egentligen bara ett sunt förnuft och ett synfel. Resten hjälper din optiker dig med. Nästan alla kan faktiskt bära kontaktlinser utan problem. Ögonen är dock olika på människor och därför behövs det en individuell tillpassning av rätt material och form efter dina förutsättningar. Närsynt, översynt, astigmatisk eller ålderssynt spelar ingen roll längre. Du tillsammans med din optiker diskuterar fram ett lämpligt alternativ för just dina ögon.

Linsboxen

Linsboxen Genom att ansluta dig till LinsBoxen ser du till att alltid ha nya fräscha linser hemma när du behöver. Det är bara att sitta hemma och vänta på att posten skall dimpa ner. Kan det vara mycket enklare?

Hos någon av våra legitimerade optiker gör du regelbundet dina linskontroller och den ingår i abonnemanget. Dessutom ger kontrollerna dig möjlighet att hålla dig ajour med alla nyheter på kontaktlinsmarknaden.
Betalning sker månadsvis genom autogiro. Ingen bindningstid och du kan avbryta eller ta paus när du vill.

Hör av dig till oss och berätta att du är intresserad av LinsBoxen. Vi bokar tillsammans upp en tid för en undersökning av dina ögon. Vid besöket kontrollerar vår optikern din styrka, hälsotillståndet av dina ögon samt dina förutsättningar för ett bra kontaktlinsbärande.
När linstyp är vald, tecknar ni tillsammans ett LinsBoxen avtal som ger dig ett koncept som innehåller:
  • Kontaktlinser månadsvis hem i brevlådan
  • Fraktfritt
  • Ingen bindningstid
  • Månadsvis betalning
  • Tillgång till legitimerade optiker
  • Alla kontroller ingår