0 st: 0 Kr 0
Frakt
40 Kr
inkl. frakt Totalt
0 Kr
Till Kassan
0 varor
 
 

Under mottot LOOK GOOD WHILE DOING GOOD (se bra medan du gör bra) designar monkeyglasses® hållbara glasögon för den medvetna konsumenten. Varje båge är omsorgsfullt utformad för både miljön och människorna som är inblandade i produktionen.

"LOOK GOOD ...

Alla monkeyglasses® glasögon är handgjorda och använder endast 266 gram CO2 i produktionen av ett par glasögon. De flesta monkeyglasses® är tillverkat av bionedbrytbara material såsom bommulsacetat bestående av 95% bommulsblommor. monkeyglasses® team är mycket fokuserad på noll avfall, och allt avfall från produktionen av glasögon göras till smycken, och kommer i vägen nytt liv. 2016 fick monkeyglasses® ett av världens största och mest inflytelserika designpriser Silver A 'Design Award i kategorin A' Sustainable products, projects and Green Design 2016.

... WHILE DOING GOOD"

monkeyglasses® är mycket passionerade om att stödja savetheorangutan.org, en organisation som arbetar för att hjälpa de tusentals vilda orangutanger tillbaka till naturen, som varje år är offer för förstörelsen av deras hem i regnskogen i Borneo. Men det är inte bara de vilda orangutangerna som behöver vår hjälp. Personer med mindre resurser över hela världen också behöver glasögon. monkeyglasses® hjälper till att samla in kasserade glasögon till ett center i Trivandrum, Indien, där gamla glasögon blir levande och ger stor glädje igen.

 
Inga produkter finns aktiva på hemsidan. Välkommen in i vår butik för att se hela sortimentet.