0 st: 0 Kr 0
Frakt
40 Kr
inkl. frakt Totalt
0 Kr
Till Kassan
0 varor
 

Om Tjörns Optik

I vår butik kan Du hitta glasögon i många olika prisklasser. Här finns modeglasögon från de flesta tillverkare/designers.

Vi kan erbjuda ett mycket brett glasögonglasprogram från vår glaspartner Rodenstock för att ge dig god synkomfort. Glasen är framställda med ny optisk teknik och är både tunna och lätta och därmed bekvämare än standardglasen. Det gör dem bättre anpassade till moderna tunna bågar.

Vi har progressivglaset Impression FreeSign® till Dig som behöver flera korrigeringar för bl.a. läsning eller avståndsseende. Med Impression FreeSign® kan Du snabbt flytta blicken från närseende till avståndsseende, med bibehållen perfekt synskärpa. Allt för att du skall hitta ett glas som passar just Dig. Om Du ändå inte skulle trivas har vi utbytesgaranti.

Plastlinsprogrammet Perfalit med ytbehandlingen Solitair Protect Plus som skyddar glasen mot repor och tar bort reflexer och även gör glasen antistatiskt. Smutsen fastnar inte så lätt på den släta ytan och glasen blir lättare att hålla rena.

För utökat skärpedjup och terminalarbeten finns de närprogressiva glasen Multigessiv Ergo. Det viktigaste är att vi hittar en lösning som passar just Dina individuella behov.

Vi på Tjörns Optik har en egen verkstad där vi bla kan slipa era glas.

Detta innebär att du många gånger kan behålla din gamla båge även om din synstyrka har förändrats. Fråga gärna oss så berättar vi mer för dig!
  • Medicinskt ansvarig: Jarka Jansson
  • Företaget innehar patientansvarsförsäkring
  • Kvalitetssäkrad butik enligt Optikbranschens och Optikerförbundets kvalitetsnorm
Vi lämnar alltid ett års rikstäckande allriskgaranti från SynTrygg när Du köper nya glasögon, som är bra om olyckan skulle vara framme.